drive83

Nieuws (BE)

Nieuws (NL)

 

Nieuwe leden

Welkom !

 

Wil je graag het badmintonspel eens nader leren kennen dan ben je bij Drive'83 aan het goede adres. Wie bieden aan eenieder de mogelijkheid om zich in het badminton te bekwamen ongeacht leeftijd, niveau of sexe.

Loop gewoon op de gewenst dag/tijd in onze sporthal binnen en doe mee. Denk er wel aan om dan gemakkelijke sportkledij aan te trekken. De eerste 3 maal kan dit gratis en voorziet de club in een badmintonracket. Als je na deze 3 keer het badmintonvirus hebt gekregen dan kun je je inschrijven als lid. Als enige wat dan nog van je verwacht wordt is dat je een eigen racket aanschaft en natuurlijk dat je vol enthousiasme verder gaat.

Eenmaal lid kun je naast de trainingen op zondag vrijspelen en kun je ook, indien je dat wenst, deelnemen aan tornooien (zowel clubtornooi als tornooien bij andere clubs) en competities. Er zijn jaarlijks competities en tornooien voor zowel de jeugd als recreanten als competitiespelers.

 

Ben je jonger dan 18 jaar ?

Dan kun je terecht bij onze jeugdtraining. Deze vindt plaats op woensdag van 17:30 - 19:00 uur.  Tijdens de training zijn meerdere trainers aanwezig die op verschillende niveau's lesgeven.

 

Ben je ouder dan 18 jaar ?

Dan kun je best eerst binnenlopen bij de recreatietraining op maandag van 19:00 uur tot 21:00 uur. Indien je dat wenst kun je vervolgens, in overleg met de trainer, de overstap maken naar de competitiespelersgroep die op woensdag van 19:00 - 21:00 uur trainen.

 

Ben je ouder dan 50 jaar ?

Dan is de woensdagochtend van 10:00 - 11:00 uur geknipt voor je.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com