drive83

Nieuws (BE)

Nieuws (NL)

 

Badmintonclub BC Drive’83 bestaat al meer dan vijfentwintig jaar. Bij de stichting, uiteraard in 1983, zijn we begonnen met een twintigtal leden in de sporthal te Veldwezelt. Onder de vakkundige leiding van Luc Ornelis werden de eerste stappen in de badmintonwereld gezet.


Na twintig jaar werd de verplaatsing Peer - Veldwezelt - Peer te belastend voor Luc Ornelis zodat zijn taak door Luc Vandeput werd overgenomen. Vanaf seizoen 2008-2009 werd deze opgevolgd door Marc Buckinx (competitie) en Jack Aarts (jeugd en recreatie) die zich beide ontfermen over het trainerschap van onze club. Vanaf seizoen 2013-2014 hebben Marc en Jack stuivertje gewisseld en traint Marc de recreatie en Jack de jeugd en competitie. 
Sinds 1 januari 2015 is de vereniging omgevormd tot een vzw: Badmintonclub Drive '83 vzw. 

Iedereen kan bij ons terecht ! Ons oudste lid is geboren in 1941, het jongste in 2006. Alle leeftijden komen aan bod: van een dynamische jeugdwerking naar recreatie- en competitiespelers tot seniorenspelers, voor elk wat wils. BC Drive’83 vzw onderscheidt zich door de familiale sfeer, waar er plaats is voor elk individu.

Het uiteindelijke doel van onze club is de bevordering en promotie van de badmintonsport voor iedereen, met in het bijzonder de jeugd, want de toekomst ligt in hun handen. Het mooiste wat men binnen een sportvereniging op sportief kan bereiken is een perfecte doorstroming van de jeugdwerking naar de provinciale top. Dit, gecombineerd met een gezellige sfeer en activiteiten naast de sport, is het profiel van onze club.

 
 
 
 
 

Joomla Templates by Joomla51.com